counter hit make

Om helgen

Denne helgen hadde jeg besøk av min eks. Det er ca et halvt år siden vi bestemte oss for at vi ikke kunne være sammen mer. Vi kranglet for mye, og elsket for lite. Valget var i grunnen enkelt. For begge. Vi gadd ikke å være sammen lenger i helgene heller. 

Så fant han en ny kjæreste. Ikke for tidlig, og han fortalte om det med en gang. Gjorde alt på helt riktig måte. Det forandret meg veldig. Jeg er misunnelig, jeg er sjalu, og ikke minst, jeg er sykt ensom. Dette er noe jeg jobber med, for jeg veit jo, intellektuelt sett, at jeg vil ikke ha ham selv. Om det er evolusjonen som prøver å få meg til å "stand by my man" veit jeg ikke, men det føles veldig irrasjonelt. Av og til hytter jeg mot "naturen" og sier fuck you. 

Så vi omgåes litt, da. Fordi jeg har barn og ikke vil at han skal forsvinne ut av livene våre. Og fordi vi har samme vennegjeng å forholde oss til. Vi vil være noe i hverandres liv ennå. Selv om det for meg gjør ganske vondt. 

Denne helgen var fin. Vi spilte musikk for hverandre, slik som i gamle dager. Vi drakk vin til vi ble kvalme, og lå ved siden av hverandre i sengen. Jeg synes det er uvant å ikke kunne tafse og klå på ham, slik som før, men jeg overlever. 

Håper dette aldri slutter, men jeg håper også at jeg skal slutte å føle så mye. For det ER ikke sånn at jeg egentlig vil ha ham innerst inne, altså. Det er jeg faktisk helt sikker på. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits