counter hit make

Om at trening gir mening

Jeg føler jeg har kommet over en bøyg. Mølla og jeg er venner, nå. Når jeg går opp på den, har jeg faste ritualer jeg utfører. Legger sakene mine i hullet på venstre side, vannflasken i det til høyre, og mobiltelefonen (som allerede er plugget i ørene mine) i det midt foran. Etter at jeg har satt på en podkast, selvsagt. Fredag er alltid en lykkedag. Det runder av en hel uke, og formen er best den dagen. I tillegg er det Misjonen-dag. Misjonen i ørene gir meg flytfølelse, det for lettbeint til at jeg faller ut og begynner å telle sekunder. En time er for lenge til å telle sekunder.

I det siste har jeg begynt så smått å trene styrke. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi det er lurt. Jeg har armer som er så latterlig svake at det er flaut. Etter mandagens styrkeøkt klarte jeg ikke å rette ut armene før i går, torsdag. Styrkeøkten tar ca en time det også. Jeg har funnet ut at jeg som er hjemmeværende jaggu har tid til å trene to timer et par dager i uka, og en time den tredje dagen.

Nå er jeg ganske lykkelig. Lykkelig fordi jeg har fullført nok en treningsuke, fordi det er helg og fordi jeg er godt i gang med prosjektet mitt. 12 kilo har jeg greid å kvitte meg med. Måtte det bli veldig mange flere.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits