counter hit make

Om å få treningsrush

I dag, på den 26. treningen i 2015 fikk jeg treningsrush. Midt i intervalløkta gikk jeg opp i en høyere tilværelse, bestående av mestring. For en som aldri likte gym eller idrett i barne- eller ungdomstiden, så er dette faktisk en ganske stor seier. Treningsrushet gir motivasjon og glede, og vilje til å fortsette. 

Fordi jeg hadde en lungebetennelse i fjor påske, sliter jeg fremdeles litt med lungene, så jeg kan ikke bli så veldig andpusten. Jeg jobber rett under der jeg begynner å hive etter pusten. Det gir også resultater. Jeg har økt og økt den siste uka, og følt mer og mer mestring. Nå skal jeg stå stille en uke eller to, det er viktig at treningen også føles "lett" et par ganger, slik at ikke hver trening blir en kamp. 

For meg har det å jobbe mot pulsen min vært løsningen for å finne trening som er adekvat for meg. Jeg tror at man mister motivasjon dersom man starter for hardt ut, og jeg tror også jeg følte det samme i gym da jeg var liten. Jeg løp avgårde og fikk toppuls med en gang, og måtte gå resten. En dreper for motivasjonen, og det finnes ikke mestring i det. 

Jeg ligger på 160/130 i intervalløkta, og rundt 130-140 i oppoverbakkespaseringen. Dette gir raske resultater. Både vektmessig og kondisjonsmessig. 

Kanskje jeg nærmer meg trening gir mening-svadaet, snart?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits