counter hit make

Frp - løskanonorama!

Det har vært en fest i kommentarfeltene de siste dagene. 

Seriøst. <-- ironisk distanse

Carl I. Hagen har glemt at ABB var terrorist. 

Per Sandberg mener det er Krf sin skyld unge konvertitter og andre muslimer reiser til Syria for å krige.

Erlend Wiborg mener at Kåre Willoch har skyld i jødehatet. 

 

Jeg håper inderlig at begeret snart er fullt for de andre partene i samarbeidet. Alt dette krøllet må jo få konsekvenser, eller? I tillegg har vi jo asylbarnsaken, saken Anders A(m/)nundsen nektet å uttale seg om i 55 dager. 

Det er så grove ting dette der, mye grovere enn armbånd, tepper, stabbur og jenteforsvar (sistnevnte valgte Audun Lysbakken å gå av som minister på grunn av). Vi ser knapt Siv Jensen eller Erna Solberg uttale seg, lenger. Per Sandberg har inntatt en slags Frp-ombudsrolle, som skal ivareta velgernes ønsker ved å snakke gjenkjennbar Frp-politikk så høyt, dramatisk og kontroversielt som mulig. Jeg mistenker at alle de andre, spesielt regjeringen, sitter og gjør masse masse upopulær politikk, dog med litt vond smak i munnen. Kanskje har de oppdaget at enkle løsninger ikke nødvendigvis er veldig enkelt å inkorporere i eksisterende lovverk. I tillegg skal alle forslag innom høringer, komiteer, og ikke minst Stortinget. Jeg tror realpolitikken ble for hard for Frp.

Det har blitt sagt at vi nesten aldri ser Jensen og Solberg, fordi de har det så travelt med å spise kameler. Kameler er svære. You do the math!

Også er jeg kjempespent på om Per Sandberg får lov til å fortsette som Frp-ombud (flåsete sagt). Er det en villet taktikk, eller er han bare skikkelig løs kanon?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits