counter hit make

Trening gir mening, blæh

Jeg er overvektig. Min bmi er på rundt 36, den har vært oppe i 39. 

Dette må gjøres noe med. Uansett om man liker trening eller ikke. Jeg er klar over at kosthold er nøkkelessensen i vektnedgang, men en vel utført trening gir meg motivasjon til å kutte ut sjokoladen med noe sunnere. Ødelegger liksom treninga om du skjønner. Eller kanskje ikke?

Jeg hadde ikke et nyttårforsett. 5. januar tok jeg på meg joggeskoa og jogga og gikk litt rundt hjemme utenfor huset, et rent innfall. Neste skritt var å vekke det sovende abbonementet på treningssenteret og gå på med krum hals. 

Siden da har jeg trent tre ganger i uken, jeg må ha rutine for å ha en sjanse til å gjennomføre. 

 

Nå, halvannen måned senere føler jeg meg friskere enn på mange år. Kondisen er radikalt forbedret, og ja, jeg har blitt glad i yoga/pilates. For en tung kropp som min er yoga og/eller pilates en real styrkeøkt, i tillegg til tøying og bøying. 

Men så, tilbake til overskriften. Det ER tungt å flytte rundt på dette digre droget. Mens det står på, føles det helt latterlig å tenke fraser som: trening er mening, mening gir trening, mening med trening og trening med mening. Håpet med dette prosjektet er at jeg i allefall skal stå litt i den grøfta der trening er mening. 

Og, the aftermath, altså, saiko. Den samvittigheten der kan ikke kjøpes for penger. Rent adrenalinrushkos. 

 

Og dere må forstå, å vise bilder av meg i den standen jeg er (forhåpentligvis har vært), er ikke noe jeg setter høyest akkurat. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits