counter hit make

Om meg, da. Nå i denne dag.

Nå føler jeg at det har begynt. Bloggingen altså. Jeg kan lene meg tilbake, ta en kopp te og tenkte ut akkurat hva jeg ønsker å formidle. Om meg selv, først og fremst. Jeg er opptatt av å presentere meg, skille mellom 2008-bloggeren og 2015-bloggeren. 

 

Det er kanskje lurest å sette opp en slags liste, eller det er i allefall velsignet enkelt. Det er lenge siden jeg har skrevet noe som helst prosa, jeg strever nok med å finne en form i løpet av de første innleggene. 

 

  • Psykisk - tja, fungerer for tiden godt, men har hatt store nedturer, og noen oppturer som ikke var oppturer likevel for de var så fulle av angst. Fremdeles bipolar type 1, sjeldent sykdomsforekomst, men en god dose angst daglig. Blir i dag medisinert for begge deler. Hvis noen er nysgjerrig på dette, må de gjerne spørre, jeg svarer de som lurer, utenom familie. Det er så lett å sykdomsforklare handlinger og reaksjoner. Jeg frisk i lange perioder, og trenger ikke analyserende psykologstudenter av noen familiemedlemmer rundt meg. 
  • NAV og jeg er fortsatt kjernevenner. Ingen jobb i sikte, og AAP stopper i juni. Hva som skjer da, orker jeg ikke å tenke på, men det kan bli en del blogginnlegg for å si det sånn.
  • Barnevernet er også en av våre aller beste venner. Arvingen er i besøkshjem annenhver helg, slik han har vært siden toårsalderen. Snille barnevernet som aldri kutter ned på omfanget i tjenesten, noe som er et tema på hvert eneste møte. 
  • Kroppslig. Jeg har jo skrevet litt rundt kroppen min tidligere i denne bloggen, og siden jeg er svært overvektig, er det tema som fremdeles eksisterer. Jeg har en god del tanker om dette som jeg har lyst til å dele med dere. I tillegg gjør jeg faktisk noe med det nå, håper det varer. Som alle vet, det er enkelt å gå ned i vekt, kunsten er å holde seg der. Forbered dere på blogging om dette!

Det var en klinisk gjennomgang av meg, fra innerst til ytterst. Hold dere fast for den store finalen! *blåse i trompet*

 

Jeg har meldt meg inn i et politisk parti godt ut på venstresida, nemlig SV. Uten jobb trengte jeg desperat noe å holde på med, noe som gir mening. Et incentiv til å møte nye mennesker, i andre kretser enn jeg vanligvis omgås, var det selvsagt også. Det at SV er et lite parti, med en liten organisasjon, er en stor fordel for nye medlemmer. Alle får lov til å delta på alle de store og kule konferansene, selv om man ikke innehar et verv engang. Det er inkludering, tenker jeg. 

Jeg innehar i dag ett verv, og kan kanskje få et til på fylkesårsmøte. Det er vel ikke akkurat varslet noen benkeforslag, men jeg roper aldri hurra før vedtaket er gjort. 

Menneh, det kan jo bety at denne bloggen kanskje kan bli mer politisk enn før. Jeg tror, at hvis jeg tør, skal jeg skrive om aktuelle saker fra eget perspektiv, hvordan konkrete hendelser kan påvirke mitt liv direkte. Har begynt på den del avisinnlegg som har blitt for personlig, derfor gjenskaper jeg denne bloggen som kanal.

 

Og generelt drittpreik. En blogg helt uten retning. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits