counter hit make

De harde valg

Det renner konstant vann i kjøleskapet mitt. Det begynte i vinter å avise seg selv, og har i grunnen aldri stoppet med det. Nå er alt vått inni der, det renner ned på gulvet. Og jeg kan ikke ha noe innerst mot bakveggen, for alt der fryser. I den lille fryseboksen oppå lukter det rart. Jeg er tilbøyelig til å si at det lukter kjølegass. Til slutt kan jeg nevne at jeg kjøpte dette kjøleskapet for seks øl. Jjeg mistenker at jeg drakk et par av dem selv også. Jeg har hatt det i fem år, så du kan si det har nok gjort nytten sin.

Komfyren min er helt skjev etter en flytting en gang. Den ble hengt opp slik at den skulle være noenlunde i vater, men alt dette har nå seget sammen, slik at kjeler ikke bør være alt for fulle. Da renner det nemlig over kanten. Jeg er også god på å bake skjeve kaker. I tillegg lekker stekeovnen så mye varme at du kjenner det et par meter før du kommer bort til den når det står en kake i ovnen.

Jeg har en stasjonær PC som fungerer som den skal, og en mobiltelefon med wi-fi som jeg har arvet av en god venn. Det burde holde til mitt bruk.

Likevel er jeg tilbøyelig til å prioritere splitter ny mobil eller ultraportabel PC.

Akk, de harde valg.

(Ikke har jeg fått penger som NAV skylder meg enda heller, dette er fremdeles en utopisk situasjon).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits