counter hit make

Skrivinga, sykdom, liv og NAV

Ja, jeg har vært lat i det siste. Motivasjonen til å skrive har ikke helt vært der, men jeg har jo holdt meg oppdatert i bloggverdenen likevel, og fikk så vidt med meg at det var en bloggedag her for noen dager siden, der man skulle anbefale fem gode blogger. Jeg har ikke oppdaget noen nye blogger på en stund, og derfor henviser jeg til denne posten, som på en god måte fremhever de gode bloggerne.

Jeg har vært på sørlandet på besøk hos min IRC-venninne, det var hyggelig. Vi fikk oss en båttur i nydelig sørlandsvær og skjærgård, makrell til middag og øl i store mengder. Etter slike helger er jeg ofte mer sliten enn før, men likevel er det verdt det. Påfyll med venninneprat, alkohol og fint vær er alltid kjærkomment.

Som alltid starter høsten med at jeg blir forkjølet, nærmest endeløst forkjølet. Nå har jeg vært stemmeløs en ukes tid, før det hadde jeg en infernalsk hoste og bihulebetennelse. Jaja, tenker jeg. Da er jeg immun mot DET forkjølelsesviruset også. Synd for meg at slike virus muterer stadig, slik at jeg kan få en nesten lik forkjølelse i neste måned. I dag fikk jeg en slags følelse av at det er en streptokokkinfeksjon i halsen på vei, noe jeg også er ganske vant til. I morgen skal jeg kjøpe omega3-kapsler. Det hjelper sikkert.

Når det gjelder NAV. De har nå tre søknader fra meg til behandling. Overgangsstønad, barnepensjon og stønad til barnepensjon. Hvilket i grunnen betyr at jeg har utbetalt 2000 kroner i måneden, i bostøtte. Heldigvis er sosialkontoret her i kommunen greie å forholde seg til, slik at jeg ikke lider noen nød i denne perioden.

Dette var en liten oppsummeringspost fra min side, fra nå av har jeg tenkt å bidra langt mer.

2 kommentarer

Sol

08.09.2008 kl.15:46

Auda, masse god bedring! :)

Dronningpresidenten

08.09.2008 kl.15:54

Takk skal du ha. :)

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits