counter hit make

NAV er hurtige (for en gangs skyld)

Faren til min sønn døde 8. juli. Brevet om endt bidragsforskudd var skrevet ut fra NAV 21. juli, antagelig hjemme hos meg et par dager senere. Jeg var jo enda nordpå ved tidspunktet, så dette er litt uklart. Likevel, saken min ble behandlet så kjapt at jeg ikke fikk utbetalt bidragsforskudd, eller bidrag for august måned. Dette er 1850 kroner. Utrolig at NAV får dette til, de har jo tross alt minst 14000 overliggere (saker som har ligget mer enn 3 måneder). Jeg ble imponert.

Jeg fortsatte å være imponert helt til jeg fikk svar på min søknad om barnepensjon. Dette er en pensjon som skal erstatte barnebidraget, og utgjør mellom 1500 og 2000 kroner hver måned. De brukte 2 uker på å svare meg, like lang tid som de brukte på å ferdigbehandle den andre saken. Og i svaret sto det at de trengte (maksimalt) 3 måneder på å behandle søknaden. Altså den vanlige "behandligsgarantien" som NAV opererer med.

Dette er ikke snakk om så mange penger, altså. Og er jeg heldig blir det vel bare august jeg ikke får noe bidrag, om NAV er bare litt effektive. Dette skulle jo tross alt være en enkel sak siden alt er regulert av staten, og pengene blir jo etterbetalt, det er ikke det. Det det handler om er at jeg faktisk trenger de 1800 kronene, de utgjør en stor forskjell for meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits