counter hit make

Nasjonalparken og hele verden

Til tross for det triste utgangspunktet for vår reise nordover, så ble det til en riktig ferie. Vi har hatt flotte dager der vi har vært ute fra morgen til kveld. Vi har hatt bål nesten hver dag, vi har blitt oppspist av insekter og vi har badet. En aktiv ferie.

En opplevelse jeg har lyst til å fremheve er da vi bestemte oss for å overnatte i telt i nasjonalparken. Vi hadde vært sammen med en annen familie der hele dagen, badet og fisket og snakket. Vi snakket om den vanskelige tiden der oppe før jeg flyttet nedover, om min eks' siste tid, og min sønn og meg. På kvelden tok vi oss en pils rundt bålet,  vi flirte og fortalte røverhistorier. Selv om overnattingen var provisorisk, følte jeg meg direkte lykkelig da jeg la meg. Omgitt av flotte mennesker, og i pakt med naturen.

Det endte med at jeg logget meg på IRC via GPRS og chattet i vei halve natten (dette var selvsagt etter at de fornuftige voksne hadde funnet sengen, man er da ikke asosial). Endelig mobildekning gjorde at jeg bestemte meg for å bruke opp batteriet. Utenfor teltet hørte jeg summingen av millioner av mygg, men inni var det bare meg, mobiltelefonen og dermed hele verden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits