counter hit make

Reisen hjem

I morgen reiser min sønn og jeg nordover for å være med i prosessen etter hans fars død. Det er mye praktisk som skal ordnes opp av de voksne, og barna skal få være med. Vi skal få tatt farvel på en ordentlig måte, og vi skal rydde i huset. Neste torsdag er begravelsen, og vi skal være der hvertfall til da. Kanskje noen dager ekstra.

Det skal sies at det er ISDN hos min far (som vi skal bo hos), så jeg betviler at det blir noe særlig blogging de neste par ukene.

4 kommentarer

Sivert

11.07.2008 kl.20:29

Trist med dødsfall i familien, og når barn mister den ene forelderen så tidlig.....og det er vondt.Var selv i begravelse idag, min nabo gjennom 20år døde forrige uke av kreft i hodet.....Håper din sønn takler dette, og at han får pratet ut, og lettet på sine følelser, viktig det.....Klem

Lill

12.07.2008 kl.04:57

Hadde så inderlig ønsket å være der for dere, men tror at dere takler det veldig godt selv!! Stolt av deg jenta mi, klem til V. og til deg for at dere i alle fall prøver å møte utfordringer. Husk, vær ydmyk og sterk samtidig hvis det går an :)

Catalyzator

26.07.2008 kl.00:04

Ord blir for tomme... En hilsen i natten og en klem.

Dronningpresidenten

04.08.2008 kl.19:54

Takk for ord!

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits