counter hit make

Hva er en attraktiv mann?

Dette har jo blitt diskutert opp igjennom tidende av jenter og homoer. Noen har også vært så heldige at de har kunnet diskutere dette med en heterofil mann uten homofobe tendenser. Det ser ut til at de fleste er enige med små marginer. Høy, mørk, muskuløs, morsom og sjarmerende. Joda, verden er jo overbefolket av slike menn slik at det blir mer enn nok til alle damer. Neida.

Jeg har alltid vært litt mot strømmen hva attraktive menn angår. Når alle snakker om disse høye, mørke og muskuløse mennene pleier jeg å si (litt plumpt) at jeg liker dem fete. Og kanskje litt nerdete, ja, jeg pleier noen ganger å si at jeg er nerdegroupie. Andre ganger kan jeg si at jeg liker menn med akademisk bakgrunn, at det nærmest er en forutsetning for å bli likt av meg. Likevel har jeg har vært samboer med en mann som kun har grunnskole (men veldig flink til å snekre og skru bil, alt har sin fordel).

Hva er da så årsaken til at jeg nevner slike sprikende krav til at en mann skal være attraktiv? Kan det være fordi jeg liker menn? Punktum? Jeg synes tiltrekningen ligger utelukkende i personlighet og ikke i ytre fasiliteter. Jeg tiltrekkes av kunnskap, av selvsikkerhet, av humor og selvsagt av sjarme.

Det å ha selvtillit er for meg noe av det mest tiltrekkende jeg kan tenke meg, og da mener jeg ikke en oppblåst personlighet, men menn som har trygghet i seg selv. Det er alt jeg ber om.

3 kommentarer

HellYeah!

08.07.2008 kl.22:58

Enig om at det er attraktivt med en person som er trygg på seg selv. Jeg liker den roen som er rundt slike mennesker.Det er mange egenskaper som er attraktive, noen ganger er jeg virkelig tiltrukket av en jeg bare hører stemmen til, andre ganger føler jeg en vill entusiasme når jeg leser noe som rykket litt ved min verden. Men i valg av partner er ting annerledes for meg, jeg må finne vedkommende attraktiv også fysisk og jeg blir så glad når jeg aldri blir lei av å se på han.

Lill

09.07.2008 kl.12:34

En mann _blir_ fysisk attraktiv for meg, i kraft av sin x-faktor eller hva en nå velger og kalle det. Og jeg blir aldri lei av å se på han. :)

28.10.2010 kl.21:24

lol

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits