counter hit make

Stabburskrøll og høyt blodtrykk

Har hun høyt blodtrykk, ble mediepresset for stort, eller kanskje en kombinasjon?

Det ser ut til at de fleste i bloggverdenen og i journalistverdenen har tatt det for gitt at Åslaug Haga har "tatt en Bondevik", og gått på en smell. Nå har Olje- og energidepartementen gått ut og avkreftet dette, noe jeg tror var lurt. Likevel kan jeg  ikke helt forstå hvorfor det ikke ble gjort umiddelbart, nettopp for å unngå spekulasjoner.

Jeg kan heller ikke fri meg fra tanken om at Åslaug Haga har høyt blodtrykk, at hun har hatt det en stund, og at det nå var mer beleilig å sykemelde seg av den grunn - enn den  mer stigmatiserende "utbrentheten", eller andre psykiske årsaker. Hvis dette er tilfellet (noe jeg slett ikke sier at det er), så hadde jeg foretrukket Bondevik-varianten. Det er så viktig for oss med psykiske problemer at mennesker i lederposisjoner kan være ærlige om sine psykiske problemer.

Nå står det i artikkelen at Haga også var sykemeldt i 2006 for høyt blodtrykk, så det er nok helt reellt, men det er jo litt påtagelig da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits