counter hit make

Demo-dame med pene sko

Vi var på butikken for å kjøpe brød og litt middag. Det var en demo-dame på ICA i dag, en demo-dame som serverte rømmegrøt og spekemat fra Fjordland. Siden jeg er veldig glad i demo-mat, noen dager utgjor demo-mat omtrent hele næringsgrunnlaget mitt, måtte vi jo selvsagt stoppe. Jeg spurte min sønn om han hadde lyst på, men rømmegrøt ville han ikke ha, og dessuten hadde han jo en brødskalk fra brødskjæremaskinen. Så sto vi der da, og spiste hver vår ting, mens jeg forsøkte å småprate med demo-damen. Det føltes litt pinlig i og med at jeg slett ikke hadde noen planer om å kjøpe produktet. Det ankom noen andre kunder, som heldigvis tok fokus bort fra meg litt, og da ville min sønn hviske meg noe. Jeg måtte bøye meg ned, og varmt hvisket han inn i øret mitt at damen som laget mat hadde pene sko, mens han pekte på dem. Det er sant, det var riktig pene, brune ballerinasko med gullglitter på, og jeg spurte han om han hadde lyst til å si til det til henne, noe han ikke hadde, men jeg kunne få lov til å si det. Så jeg sa da til demo-damen at min sønn syntes hun hadde pene sko, og da ble hun selvfølgelig kjempesjarmert og glad, og sa til han at det var snilt sagt.

Å ha et sjarmerende barn er noe jeg alltid har ønsket meg, og nå kan vi vel istemme alle sammen at jeg har det? Ærlig talt, dette handler ikke om inhabilitet eller morsfølelse. Dette må da være ekte sjarm.

Nå kommer jeg plutselig de gangene han har fått is, og umiddelbart spør om en ny etter den første, det er ikke særlig sjarmerende, ikke får han det heller. Man kan ikke være en vinner i ett og alt, men han skal nok greie å nedlegge noen damer om det er slik han skal være på komplimentfronten.

Én kommentar

Ann Iren

12.06.2008 kl.18:17

han er vel skjønn :)

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits