counter hit make

Om å kjøpe "digg" på butikken.

Dette var min eneste grunn til å dra på butikken i dag. Jeg har nemlig melk, brød, frokostblanding, pålegg og mange gode middager som er veldig enkle å lage.

Da jeg kom hjem oppdaget jeg at jeg ikke hadde kjøpt hverken potetgull eller sjokolade men:

Avocado (!) (dette er andre gang i historien jeg kjøper)
Creme brulee (sånn på liten boks som bare er å gafle i seg)
Halvliter cola (unnskyld)
Blåbærsmoothie (vi snakker antioksidanter her)
2 ica-karbonader
2 liter farris (nei, jeg er ikke spesielt glad i vann, så jeg velger den dyre boblevarianten)

Det var jo selvsagt innslag av usunnhet her, men ikke i den grad jeg hadde planlagt da jeg dro ut. Kan det hende at underbevisstheten har bestemt seg for et sunnere kosthold helt på ordentlig denne gang?

Og avocadoen skal jeg bruke til pålegg. Takk til IRC/kokkevenninne som lærte meg det (eller, hun kjøpte vel 2 avocadoer, og lot den ene være igjen i kjøleskapet, jeg MÅTTE jo bare prøve det samme som henne, og det var en suksess).

2 kommentarer

Sivert

03.06.2008 kl.12:40

Avocado er jo godt da....og det lett og god sommer mat når forbrenningen nå går ned på sommeren :D Hvordan går det med Wordpress arbeidet ditt kjære Dronning ?? :D Du må bare sende mail og spørre vettu om det er noe jeg kan hjelpe deg med ang. wordpress vettu, biter ikke :D ihvertfall ikke hardt :D hihi :P

Dronningpresidenten

03.06.2008 kl.21:14

Joa, jeg er i rute ang. wp-prosjektet, men har ikke tenkt å forhaste meg. Planen er nemlig å skaffe meg webhotell og domene. Det er nemlig noe jeg har veldig lyst til. Dessuten samarbeider jeg litt med nerden min, så testbloggen min er bare noe jeg leker med på hans domene, inntil jeg får det sånn som jeg vil ha det. :) Når jeg publiserer på wp da skal det være sånn som jeg vil ha det. Dessuten er jeg på utkikk etter det perfekte headerbilde, så nå i helgen reiser jeg langt bare for å få tatt noen fjellbilder.

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits