counter hit make

Den store kvelden

Etter at man delte opp finalen, og de forskjellige landene måtte kvalifisere seg, har ikke MGP vært like morsomt og magisk som da jeg var yngre. Men i år har noe av den gamle glansen kommet tilbake, og jeg er veldig engasjert. Alle de nordiske landene er videre, noe som først og fremst gjør at den evige kivingen Norge og Sverige i mellom kan foregå.

Det er mye rart i MGP i år som alle år. De store heftige koreografiene, med masse rekvisitter og kjolene er aller viktigst. Det ble jo nærmest slått katastrofealarm da det ble oppdaget at Ukraina og Sverige har omtrent identiske kjoler, hvor den ukrainske blir påstått å ha kostet 400.000 kroner (den svenske sies det ikke noe om). Norge har valgt å gå motsatt vei, med en enkel og stilfull koreografi. For å stikke seg ut freakshowet, ser det ut til at dette fungerer. Maria er svært populær i MGP-"landsbyen".

Jeg er jo selvsagt patriot, og heier på Maria og Mira, men som norsk nordmann i Norge kan jeg kun stemme på deltakere fra andre land. Og min stemme går til (kunstpause) Israel for å være verdens peneste gutter som i tillegg _kan_ synge (og Dana International har laget låten, kan det bli bedre?) og Danmark. Danmark er også veldig pen, og synger en 60-tallsinspirert låt som en bare blir glad av.

Lykke til, Maria. Mira ba deg om å ligge unna rødvinen, og komme deg rett i seng i går, og jeg er enig. I kveld kan du feste. Forhåpentligvis feire at Norge får MGP til neste år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits