counter hit make

Hva jeg synes om enkelte bloggere

Dette er ikke en hatpost, men en smiskepost, der jeg har tenkt å avsløre mine stalkertendenser og fortelle hvem jeg jakter mest på.

Fullt Hus

Denne dama er rett og slett ikke sann. Mellom sykemeldinger, en stor dunge med unger og en hund produserer du blogginnlegg på løpende bånd. Og ikke hvilke som helst blogginnlegg heller, men viktige, politiske og noen ganger morsomme innlegg. Lin, jeg har én unge, ingen mann, ingen jobb, det må være fantasien det står på. Du er flott, og vi bor i samme by ...

Revolusjonært Roteloft

Virrvarr, du er med mest fordi jeg ikke trodde det var mulig å like venstreradikale. Der tok jeg feil. Nå har jeg ikke møtt deg på ordentlig, da, men du er sikkert ganske grei RL også. Dessuten virker det som om det er takhøyde hos deg, og du har selvironi i massevis.

Oh Tine. Eller egentlig Taiwan-bloggen.

Denne leste jeg i ett, som en slags bok. Tine - jeg oppfordrer deg til å dra ut essensen av bloggen og lage en bok. Underholdningsverdien er enorm, og du har en fantastisk morsom penn (antageligvis Hello Kitty med noe rosa duskerier på).

Esquil

Du skriver morsomt, viktig og personlig. Innleggene dine spenner fra gråteinnlegg til hysterisklatterinnlegg. Du er fantastisk smart og kreativ. Jeg blir misunnelig på folk som er som deg. Jeg er ikke misunnelig på din ME, som du har fortalt er roten til din kreativitet. Da kan det egentlig være det samme fra min side.

Marita Multihore 2.9

Du har en utrolig teit humor. Jeg ler så jeg griner. Du var også den som fikk meg inn i bloggverdenen. Takk.

Lillefy

Jeg fant deg gjennom Marita. Dere aner ikke hvem jeg er, siden jeg ikke pleier å kommentere, men jeg følger med. Din blogging om dine barn er rett og slett en gave til de blir eldre. Alle de små anekdotene som aldri kommer til å gå i glemmeboka.

Tom Egeland

Jeg elsker kjendiser, og derfor elsker jeg også deg, Tom. Jeg syntes det var veldig fascinerende å lese om prosessen bak Paktens Voktere, og jeg gleder meg til hvert eneste innlegg.

Eirik Newth

Som sagt, jeg elsker kjendiser ... Og du er også innehaver av (etter min mening) norges beste radioprogram, som har blitt behørig omtalt tidligere her i bloggen.

Jeg kunne ha tatt med mange flere, men da blir det så lite spesielt for de som blir nevnt (jada, jeg tror jo at min mening er veldig viktig, og at alle synes det er viktigst i verden å bli anerkjent av meg).

14 kommentarer

Virrvarr

22.05.2008 kl.15:05

Aww! Dette satte jeg pris på! Jeg bet meg merke i deg etter innlegget ditt om barnevern, og jeg tenkte: «Wow. Respekt, lady!» og jeg har stalket deg siden. Og ja, jeg er ganske grei RL, også. Nusselig søt og snill på gode dager, til og med :D

Tom Egeland

22.05.2008 kl.15:35

Takk for en hyggelig kommentar ... men kjendis??? tru'kke det gett.

Dronningpresidenten

22.05.2008 kl.15:41

Virrvarr: takk. :)

Dette var hyggelig å høre. Tom: hehe, for meg er du kjendis. Helt siden jeg leste Åndebrettet. Greit du er vel kanskje ikke på A-lista, men det er ganske mange som vet hvem du er.

Lin

22.05.2008 kl.16:24

Tusen takk! :)

Lin

22.05.2008 kl.17:48

Ellers er nok en del av mine blogginnlegg i det siste litt "juks". Jeg samler nemlig på tekster og ting og tang når idéene dukker opp. Så da jeg nylig fikk beskjed om å holde den ene armen i ro (for en forferdelig beskjed å gi til en blogger! *fnys*) kom en del av disse til nytte. Du vet at du er glad i å skrive når du sitter der og ønsker at du heller kunne ha brukket et ben eller noe sånt.

;)

Esquil

22.05.2008 kl.20:05

tusen takk, og bortsett fra min blogg syns jeg du har god smak :)tror ikke at ME i seg selv er roten til kreativiteten, men kjedsomheten som ME fører med seg har nok hatt en del å si.

Tine

22.05.2008 kl.22:07

Jeg kan jo ikke si annet enn alle de andre. Så utrolig deilig å få dette etter en lang dag på jobb! Kjempehyggelig!Og dessuten vil jeg si at utfordringen din allerede er kommet fra annet hold, og at jeg har begynt, men jeg er litt for glad i å være travel til å ha tid til å faktisk få gjort noe med det. Esquil: Ikke vær beskjeden. Det kler ræ ikke!

Esquil

22.05.2008 kl.23:15

alt kler den smukke.

Peder Ås

22.05.2008 kl.23:44

Skuffet over å ikke være på listen! ;)

Lill

23.05.2008 kl.03:09

Lin: Juks eller ikke: du imponerer:)Eskil: Jeg er kjent for å ha god smak (hvertfall hjemme hos meg)Tine: Jeg gleder meg til å lese boka. Peder Ås: Jeg er lei for å måtte skuffe deg. Kanskje neste år? :)

Tine

24.05.2008 kl.16:33

Esquil: Host.

Esquil

25.05.2008 kl.16:20

Tine: er det ikke du som tiltrekkes av selvtillit?

Dronningpresidenten

25.05.2008 kl.18:47

Esquil: hvem gjør ikke det?

Tom

06.07.2008 kl.02:52

Oj takker for hete tips :P Jeg har ikke no liv se så extra blogger jeg kan legge til på bloggkoll (om jeg liker dem :P) sier jeg ikke neitakk til hehe...

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits