counter hit make

Pinseplaner

I natt kommer pappa på besøk. Flyet lander elleve på Gardermoen, og jeg regner med at de skal være her i 1-tiden. Kanskje før, om de er like heldige som oss. Vi landet nemlig en halvtime før tiden, da vi kom hjem siste gang. Det kaller jeg ekstraservice. Ja, det var en digresjon. Pappa og hans samboer skal sove på barnerommet. Henholdsvis på en madrass, og i en barneseng. Barnesengen er ganske stor altså, og pappas samboer ganske liten. Hun klaget ikke forrige gang.

Årsaken til besøket, det bruker å nemlig å være en årsak til pappas besøk, er at min nevø skal døpes på søndag. Det blir nok en artig liten affære. Jeg har fått i oppdrag å lage en iskake, og det skal jeg greie. Det er tross alt bare marengs, krem og eggedosis. I tillegg har jeg kjøpt noen sjokoladebiter til å ha inni. Tror det blir festens høydepunkt. Hva har jeg kjøpt i gave spør du? Det kan jeg jo ikke si, i tilfelle min nevø leser bloggen. Han er kanskje litt llten enda, men ungene i dag er jo så tidlig ute med alt.

De valgte dåpsdagen 1. pinsedag av bekvemmelighetshensyn. Det er en dag ekstra fri, og lettere for folk rundt omkring å få reist hit til Østlandet. Det de ikke tenkte på var at det er høymesse den dagen. Halvtime lengre gudstjeneste, lange liturgier, skrikende unge (det vet man jo ikke, da, men jeg aner lusa på gangen), og jeg synes allerede synd på min sønn. Jeg tror vi blir nødt til å sitte litt langt bak, i tilfelle det skal bli behov for litt løping. På høymesse skal nemlig ikke ungene flokke seg oppe rundt alteret, som de pleier å gjøre. Sånn var det hvertfall før, for når det er høymesse er alt ekstra høytidelig og sakralt.

Jeg har klipt plen for første gang i år, og jeg gjorde det barbeint, siden jeg egentlig ikke har noen sko å ofre til klorofyllguden. Det resulterte i ekstremt grønne fotblad. Egentlig er grønne fotblad ganske fascinerende og minner meg litt om Shrek. Fotbladene altså, ikke resten. Jeg håper jeg få tid til å luke litt bed i morgen. Løvetennene jeg planta i fjor, har visst spredt seg noe fryktelig *host*.

Og rett etter pinsen, som en slags gulrot til meg som gruer seg litt til opphavet kommer, kommer min gode IRC-venninne på besøk. Eller egentlig er vi vel RL-venninner nå, men vi er litt stolte over at vi turte å møtes, og at vi turte å planlegge ferie i fjor sommer, uten noensinne å ha snakket med hverandre på telefon engang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits