counter hit make

Hvorfor jeg begynte å blogge

I mangel på noe bedre å skrive om (litt tom i hodet), velger jeg å skrive punkt for punkt om hvorfor jeg valgte å begynne å blogge.

 - Gradvis hadde jeg begynt å lese flere og flere blogger, via en liten blogg som jeg begynte å lese for ganske lenge siden. Jeg kommenterte litt hist og her, men aldri som det samme, og aldri med noe å vise til selv (dette har jeg skrevet mer om i denne posten)

 - Jeg har opplevd mye som jeg godt kan dele med andre. Dette for min egen del, som terapi, men også for å dele mine erfaringer med andre.

 - Jeg trenger en hobby. Å skrive er en flott hobby, men jeg er så lat at dersom jeg ikke skriver for et publikum så kommer jeg ikke til å gidde å skrive. Ære være dem som skriver dagbok et helt liv, men jeg må ha lesere for å få til noe som helst.

 - Å blogge meg ansporer meg til å holde meg oppdatert i samfunnsmessige spørsmål.

 - Til tross for alle krangler, er det mye godt menneskemateriale der ute. Jeg har lyst til å bli kjent med flere folk, og tenkte at det kunne være mulig gjennom en blogg.

 - Jeg kan til tider være temmelig selvsentrert. Da er det jo lurt å få noe av alt jeg har å fortelle ut gjennom en blogg?

 - Kanskje jeg på sikt kan lære meg noe HTML, det hadde bare vært et pluss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits