counter hit make

Sur, sint og uheldig dag

Jeg er skuffet og lei meg i dag. Uheldigvis gikk det utover besøkshjemsmammaen: jeg ble sur fordi min sønn hadde fått puffet havre i stedet for middag (brødskive hadde vært greit), og fordi min sønn hadde vært ute i regnvær uten støvler, for de hadde hun glemt i barnehagen. Da fikk jeg beskjed om at hun ikke tolererte sånn oppførsel fra meg. Hun har tydeligvis lov til å kritisere meg når det måtte være, og når jeg gjør det samme så er jeg umoden. Ja, hun kalte meg det, umoden. Det fikk meg til å kalle henne selvrettferdig, den som alltid mener at man selv gjør det rette, uten evne til å ta noe som helst kritikk.

Nå har jeg vondt inni hele meg, og gråter av meg selv fordi jeg får andre folk sinte på meg. Det er tydeligvis noe jeg er flink til.

Faen ta!

P.S: Takk min gode venn for at du ville låne meg din N80. Det er utrolig gøy å endelig ha trådløst nett på mobiltelefonen, slik at man kan teste ut alle muligheter, uten å bli ruinert. Datatrafikk via 3G er fryktelig dyrt.

4 kommentarer

Lin

28.04.2008 kl.14:40

Uff. Det høres ikke ut som noen god dag, nei. *klem*

Dronningpresidenten

28.04.2008 kl.14:59

Takk. Er enda helt nummen!

SBH

28.04.2008 kl.20:25

Hei,Dette var en spennende blogg. Du har faen meg store saftige og hårete baller som driver og skjeller ut besøkshjemsmammaen. Alle med litt selvinnsikt skulle jo forstått at besøkshjemsmammaer er folk som ikke kan kritiseres, de tar jo på seg en oppgave for folk som ikke klarer sine egne barn. Friskt og freidig av deg.Selv så tør jeg ikke ta slike oppgjør, jeg går som en pisket hund bort i hjørnet og oppfører meg, reparerer gjerne med øl og konjakk sent på natten, men det er alt.Stå på!

Dronningpresidenten

28.04.2008 kl.20:35

Tja, det er forskjell på å skjelle ut og å bli sur på. Jeg ble sur fordi min sønn ikke hadde spist ordentlig mat enda han snart skulle legge seg, og fordi han hadde lekt ute og blitt søkkvåt på bena. Jeg er en vanlig person med lite nettverk som trenger litt hjelp til å ta vare på sønnen min. Jeg har like mye rett til å fortelle hva jeg synes er galt som alle andre.

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits