counter hit make

Husj! Avgårde!

Da er tiden inne, og jeg har tenkt å forlate det sentrale østlandet til fordel for fire dager i en av Norges absolutte utposter. Klint mellom Finland og Russland i det høye nord (og veldig øst) ligger min barndoms dal, der min far og min sønns far bor.

Billettene er skrevet ut, reiseangsten har begynt å melde seg, pakke må jeg gjøre ca nå. Flyet går tidlig i morgen tidlig, men pakkingen bør være ferdig før fire i dag, da vi skal overnatte hos min mor. Hun har nemlig fått det ærefulle oppdraget å kjøre oss på Gardermoen i morgen tidlig. Flyet går ni, og bilen hjemmefra går da tilsvarende tidlig (grøsse). Dette blir en utfordring for en som har blitt vant til ikke å begynne å åpne øynene før ni. Lurer på om jeg bare skal legge meg sammen med kofferten i bilen i kveld når jeg legger meg, så slipper jeg å stå opp i morgen?

Fordelen med å reise så tidlig er klokkeklar: man får hele dagen når man kommer frem. Flyet lander litt over elleve, og det er jo ca da jeg begynner dagen her hjemme. Nei se, dette blir så bra så.

Jeg tar med meg kamera, og har tenkt å prøve å få tatt noen bilder når jeg er der oppe. Likevel, vi snakker her om ISDN-linje, så det blir nok mest tekstblogging i ferien. Bildebloggingen får vente til jeg kommer hjem.

Ha en flott helg alle sammen!

2 kommentarer

Eugenie

16.04.2008 kl.15:23

Nei, ikke legg deg i bilen sammen med kofferten, det blir så mye leting etter deg i morgen tidlig, og du kommer da garantert for seint til flyet. :-)God tur!

Dronningpresidenten

16.04.2008 kl.15:26

Ikke si at jeg kommer for sent til flyet.. iik *stønn*. Neida, jeg lider overhodet ikke av noen som helst slags reiseangst. Takk:)

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits