counter hit make

Dansematte, litt mindre tjukk og ikke mer cola

Jeg har kjøpt dansematte til vår PS2. Spillet er Jungelboken, altså dansematten er først og fremst til min sønn. Likevel, dette er jo kjempemoro, og slett ikke så lett. Koordinasjon er en fin fisk, som noen sier. Jeg tror jeg blir nødt til å kjøpe et spill til "de voksne" også.

Jeg har altså tenkt å prøve å krype litt nedover i vekt, men jeg må ha morsomme ting å gjøre. I tillegg til dansematten har jeg kjøpt et eyetoytrimprogram som liksom skal hjelpe meg, men det fungerer ikke så bra. Jeg vifter som en gal foran tv-en og likevel er det bare såvidt den registrerer meg. I tillegg er det litt trangt hjemme hos meg, så jeg klarte å kjøre tåa skikkelig, skikkelig hardt inn i sofaen, hvilket førte til at det kom noen gutturale lyder og hele treningslysten forsvant (om ikke helt, så ble det plutselig litt skummelt å vifte og ordne videre).

De som kjenner meg vet at jeg er coca-coliker. Fra og med i dag skal det ikke konsumeres cola. Å skrive det i bloggen er et knep. Å bare si det til seg selv fungerer ikke, da dette har vært prøvd ut uten hell siden 1. januar.

Øl kommer jeg aldri til å slutte å drikke. Må jeg det, så får jeg heller bare være tjukk.

Jeg har lasta ned programmet Mat på data 5.0 v2, som hjelper meg å regne ut kalorier på ting. Ikke at jeg er supernøye på sånt, men jeg skal greie å holde et relativt lavt kaloriinntak på ukedagene. I helgene er det fritt frem. Mange sier at det er tull med fritt frem i helgene, men jeg har stort sett hatt fritt frem hele uken det siste halve året, derfor er dette en klar forbedring uansett.

Sånn, da har det jammen blitt ganske offisielt.

Én kommentar

Jonny

19.04.2008 kl.01:06

He he, gratulerer med dansematte. Hvis du ikke kjøpte dobbel, så skynd deg å bytte den - 2player er mye morsommere! Og angående Eyetoy høres det ut som du har for lite lys på deg når du spiller, eventuelt for detaljrik bakgrunn. Lys vegg er best. Kanskje du må ommøblere og pusse opp? Det forbrenner flere kalorier enn selve spillingen... :o)

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits