counter hit make

Livet i dag (Tibet, PC og skatt)

i dag har det skjedd ekstremt lite. Jeg er ikke i ryggen på Kinas Tibetpolitikk, likevel mener jeg det er feil å ramme fakkelstafetten. Dette er idrettsutøvere fra hele verden, og de fortjener ikke å bli behandlet på den måten. Det samme tenker jeg angående en ev. boikott eller uteblivelse av norske personer i tetsjiktet på åpningsseremonien. Det monner ikke, og rammer feil grupper.

Asus Eee kommer straks. En fullverdig PC med kun syv tommers skjerm (ikke all verdens spesifikasjoner, men lang batterilevetid). Vil ha, vil ha. Jeg har god PC fra før, men har lenge ønsket meg en bitteliten laptop. Kanskje jeg kjøper meg det nå. Det er spådd at den skal koste rundt 3500 kroner på det norske markedet, og det kan godt tenkes at jeg har råd til det, fordi:

Jeg har fått selvangivelsen, og den er snill (som vanlig). Jeg får tilbake litt over 9000 kroner, og da har jeg vel råd til en bitteliten laptop?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits