counter hit make

Eksplosjon i bloggverdenen!

I dag har en meget god blogger trukket seg (jada, jeg har vært smugkikker en god stund). Det er leit, men blogging skal jo ikke gå på helsa løs.

Egentlig hadde jeg tenkt å blogge om noe helt annet i dag, men da dette skjedde, så mistet jeg lysten til å lage et humorinnslag. Jeg var rett og slett ikke like glad lenger (selv om det selvsagt er begrenset hvor trist dette kan gjøre meg, ny som jeg er i blogglandia).

Alle sammen: sitt litt på hendene, bare. Skriv ned det tredje eller fjerde du tenker på, ikke det første.

4 kommentarer

TFT

07.04.2008 kl.19:08

Hva mente du med siste settningen?Jeg syns du skriver bra og int, men vi er alle forskjellige. Jeg skriver ingenting som er for personlige. Andre er veldig utleverendes. Noen skriver om poesi og litteratur, andre skriver om mote og andre kjedelige ting ;)La folk more oss med den første de tenker på å skrive i bloggene sine. :D

Dronningpresidenten

07.04.2008 kl.19:16

Joda, det kan jo gi utslag i morsomme ting også. Jeg tenkte først og fremst i disse kranglene. Vente litt med å si ting til hodet har roet seg litt. Funker for meg, men som du sier: vi er alle forskjellige. Takk for at du synes jeg skriver bra og interessant. Jeg ser mange som skriver personlige ting på en bra måte. Det er fint å få feedback på ting man har holdt inne med kanskje?

Petter

07.04.2008 kl.21:58

Min mening om denne verden: De aller fleste her inne er egentlig innmari greie mennesker som det er gøy å kommunisere med. Mange er også hyggelige å argumentere mot og lette å være uenige med.Du er ikke den eneste som synes dette var leit. Kanskje du burde ha muntret opp med litt humor allikevel?

Dronningpresidenten

07.04.2008 kl.22:02

Kanskje! Likevel mistet jeg bare lysten. Jeg er enig i at det er mye bra i bloggverdenen. Det er jo derfor jeg har valgt å være en del av den. Jeg ser masse god humor, masse gode historier, mange gode venner og mye nytt å lære. Det er den delen av bloggelivet jeg vil være med på!

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits