counter hit make

Liv

Forrige innlegg om min sønns far var trist.

I dag hadde jeg lyst til å skrive om neste generasjon. Min sønn og hans fantastiske humor. I dag har vi lekt og kost oss hele dagen. Bukkene Bruseeventyret ble fortalt med stor innlevelse (jeg var bru, forteller og troll, han var de tre bukkene med tilhørende replikker). Han har sunget flotte sanger til meg, blant annet en sang om en katt som satt  på en lyspære (!).

Sønn: for katter vet ikke at det er farlig.
Jeg: men katten kjenner jo at det er varmt?
Sønn: ikke om lyspæren er av.
Jeg: sant nok.

Litt senere begynte han å spise på meg.

Jeg: får du ikke mat, siden du må spise meg?
Sønn: jeg bare må for du er så god, du lukter sjokolade. Bare lukt på deg sjøl.

Sangen om katten som satt på do, men ramlet oppi og skylte seg ned var også temmelig god. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde en båndopptager som tok opp slike flotte øyeblikk.

Han har lekt med en venninne av meg, de var første- og andresjef, og tiltalte hverandre kun med tittel. Det har vært en fornøyelig dag.

Min sønn har en upåklagelig humor.

2 kommentarer

Eirik

06.04.2008 kl.19:36

Hmmm... Humor som involverer katter som skyller seg ned i do, har jeg av en eller annen grunn et litt problematisk forhold til. ;-)

Dronningpresidenten

06.04.2008 kl.21:27

Jeg skjønner. Han erklærte i kveld på spørsmål om han var glad i bestemors katt at han var litt for liten til det. Greia er at nevnte pus ble sterilisert på fredag, så det har vært mye fokus på den nyopererte i helgen, jeg tror det var hans måte å "ta tilbake fokus" på. Sangen var sunget med tonnevis av glimt i øyet, og med Karius og Baktus friskt i minne.

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits