counter hit make

Det skal ikke være så lett!

Det blir mye blogging i dag, men dette må jo bare blogges!

En utrolig historie fra Finnmarken forteller om en ung mann som på egen fest gikk tom for drikkevarer. Han fikk da den "lysende" ideen å slå hull i vinduet på Vinmonopolet i Vadsø og bare hente mer sprit. I utgangspunktet en uslåelig plan. Det var først da han var inne i bygningen at han skjønte at han var i banken, og slett ikke på polet som tenkt. Da tok han på seg en snekkerjakke som han fant, og en pappeske på hodet (ikke MER identifsering var tydeligvis tanken her), og forsvant ut av lokalet. Finnmarken melder om at i tillegg til straffen på 25 dagers samfunnstjeneste, ble også hammeren og sekken som ble benyttet til innbruddet, beslaglagt.

Dette minner meg om en som fikk en lysende idé, og knuste vinduet på det lokale samvirkelaget, tok med seg så mye øl han greide og bære og startet å gå hjem. Etter noen hundre meter ble han temmelig sliten, og bestemte seg for å ringe sin venninne og spørre om hun kunne komme og kjøre han hjem. Feilen var jo bare det at denne venninnen jobbet på nevnte samvirkelag (pliktskyldig som han var, hadde han jo fortalt hvorfor hun måtte kjøre). Det ble med politianmeldelse, og lite øl.

Moralen er: alkohol svekker dømmekraften - men det kan jo bli morsomme historier av det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits