counter hit make

Påske

Nå har jeg ikke skrevet på noen dager. Jeg har vært sliten, fantasiløs, i påskemodus osv.

I påsken har jeg faktisk vært i skogen og hatt bål. Det var en deilig opplevelse, men i grunnen fikk det meg mest til å lengte hjem. Bål i mosseskogen er jaggu ikke det samme som bål i de dype finnmarkske skoger. Heldigvis skal jeg snart reise oppover, og jeg håper og tror at det fremdeles er vinter når jeg kommer. Sånn deilig vårvinter der man kan sole seg hele dagen, kjøre snøscooter og grille pølser (i den rekkefølgen). Jeg kommer til å bli kjempeskuffet om det blir dårlig vær.

I tillegg har jeg og sønn vært i Oslo og kjørt kollektivtrafikk. Vi har bil, så det er ikke så ofte han får kjøre tog, buss eller trikk. Mandag tok vi toget inn til Oslobyen, kjøpte dagskort, og reiste rundt i flere timer. Frognerseteren i påsketid er en opplevelse. Ekstremt dyre (men utrolig gode) solskinnsboller, masse mennesker i skiklær, og antagelig en flott utsikt (på klarere dager). Eneste aberet var at jeg greide å falle i alles påsyn. Noe så ergerlig.

På et turistkart over Moss fant min sønn ut hvor skatten var gravet ned. Det var i grunnen en bragd, og han forklarte og forklarte hvor mange skritt vi måtte ta, og hva som eventuelt kunne være skatten. Da han viste meg skattekartet måtte jeg le, skatten var gravet ned på to kirkegårder i Moss. Han skulle bare ha visst hva som skjulte seg der.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits