counter hit make

Mulige utfall av et sykebesøk

Det kan hende at det er på denne måten det skal skje:

Hun sto på skyllerommet, og tok seg sammen. Sakte åpnet hun døren inn til rommet. Det knitret i den gule smittefrakken, og brillene dugget på grunn av munnbindet. Forsiktig tittet hun bort på sengen, der han lå. Mannen hun hadde elsket var redusert til et skjelett, uten tenner, uten hår. Forbausende hardt tok han tak i hånden hennes, og prøvde å fange blikket hennes.
- Jeg elsker deg, sa han.
- Ikke si det, hun pustet tungt, og prøvde å se ut av vinduet.
- Si at du elsker meg, han tryglet henne nærmest.
- Det stemmer ikke lenger. Hun prøvde å se i taket, i håp om at tårene skulle renne tilbake igjen. - Faen ta deg, sa hun og løp ut av rommet.

Eller det kan hende det er denne måten som er den riktige:

Hun sto på skyllerommet og følte seg kald, rolig og klar til å møte han. Det knitret i den gule smittefrakken, og brillene dugget på grunn av munnbindet. Han var redusert til et skjelett, uten tenner og uten hår, og hun gikk bort til han og stirret han rett inn i øynene.
- Faen ta deg for det du har gjort mot meg, sa hun. Fast bestemt på at selv om han var døende, så var han fortsatt ansvarlig for sin fortid.
Han så ut av vinduet, uten å svare henne. Selv ønsket hun desperat en reaksjon, noe som kunne gi henne en forklaring på hvorfor han hadde behandlet henne sånn. Derfor fortsatte hun.
- Du er en ond mann, og verden blir et bedre sted uten deg. Var det tårer i det blanke blikket hans? Det bestemte hun seg for ikke å finne ut, men gikk bestemt ut fra rommet. Lettet over at besøket var over.

Mest sannsynlig blir det ingen av delene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits