counter hit make

Takk, alle sammen (høyt oppe på bloggrevyen.no)!

Takk for flotte tilbakemeldinger om gårsdagens innlegg. Det varmer et mammahjerte å høre at andre er enige i valgene hun har tatt.

Hun har nemlig også fått høre ting som: jeg hadde _aldri_ kunnet overlate barna mine til noen fremmede (det er lett å si, når man har søsken, foreldre osv som stiller opp). Hennes argument om at hun hadde ikke noe valg, blir heller ikke godtatt (man har jo alltid et valg).

Jeg er litt forbauset over at ingen spurte hvorfor jeg bodde så langt unna pappaen, og om hvorfor sønn ikke kunne bo hos far, når jeg slet. Jeg og far har ikke noe OK forhold. Vi er rett og slett ikke på talefot. Vi avtaler når sønn skal besøke via stråmenn. I tillegg vet jeg at jeg (med hjelp av barnevernet) kan tilby et bedre hjem her, enn det faren kan. Faren er rett og slett ikke noen racer i barneoppdragelse, veldig glad i barna sine, men han får ikke til å oppdra (hans andre sønn er en forferdelig mase- og skrikeunge, etter å ha fått viljen sin i 12 år).


I skrivende stund troner jeg nest øverst på bloggrevyen.nos mest populære siste døgn. Det er jeg veldig stolt av. Tusen takk for at dere stemmer på meg.

Nå er det barnefri!

God helg alle sammen.

4 kommentarer

picxx

13.03.2008 kl.16:15

Jeg hadde veldig lyst til å kommentere innlegget ditt i går, men lot være, ettersom det hadde ført til at jeg akredditerte hele posten / artiklen din.Jeg lar det heller bli med dette at enhver situasjon er forskjellig, og vanskelig å bedømme for utenforstående :)

Dronningpresidenten

13.03.2008 kl.16:26

Ja, det er så sant som det er sagt. Hva du kunne ha sagt som akkrediterer mitt innlegg, det vet jeg ikke. Jeg kjenner også folk som har hatt det fryktelig vanskelig med barnevernet. Likevel er det (dessverre), forskjell fra kommune til kommune, og noen ganger er det faktisk riktig å flytte barna ut av et uheldig hjem. Jeg har bare gode erfaringer med barnevernet, og jeg kjenner flere andre som har det som meg. Det er som det ble sagt i går veldig synd at barnevernet utelukkende er en skremmende intuisjon, når de faktisk gjør veldig mye godt for folk.Hun miljøterapeuten som kom hjem til oss en periode er elsket av vanskeligstilte mødre her i kommunen. Beste dama i verden. Synd hun går av med pensjon, snart (for de andre mødrenes skyld, hit kommer hun nok (dessverre) ikke mer).

picxx

13.03.2008 kl.16:42

Det som ville blitt sagt av meg hadde ikke gått på barnevernet, men deg :)Vi lar det bli med det, og ellers vet jeg, som skrevet ovenfor, at hver sak er veldig individuell, og derfor også vanskelig å kommentere. Kudus til de som faktisk fikk det til :)

Dronningpresidenten

13.03.2008 kl.23:47

Ja, det er jo umulig å kommentere noe man ikke vet hva består i. Så det skal jeg la være å gjøre. Likevel har jeg lyst til å poengtere at min beveggrunn for å flytte 200 mil var meget vel fundert, og det var ikke uten å ha prøvd å få til et samarbeid først.

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits