counter hit make

Kinesisk, hyggelig opplevelse

Jeg har drømt om kinamat i ukesvis. I dag tok jeg sønn med meg på byens kinarestaurant. Unnskyldningen var at han skal være i avlastningshjem fra torsdag til mandag, så vi måtte kose oss litt i dag, før han drar i morgen.

Det er ikke første gang jeg spiser på dette stedet, men det var første gang hun var der samtidig. En ung servitør(jente). Et sånt menneske som prater i det du møter henne, og man har masse å snakke om. Alt fra gullfisk til barne-tv. Egentlig er det irriterende når servitøren står ved bordet og småprater. Man vil da ha måltidet sitt i fred. Likevel klarte jeg ikke å irritere meg over henne. Hun var så lett å like, og veldig flink med barn. Hun pratet masse med sønn, og han ble nærmest forelsket i henne.

Hun anbefalte friterte bananer. Jeg har aldri smakt det før, men bestemte meg for å prøve. Da jeg ikke likte det, så slapp jeg å betale for den.

Jeg er glad jeg ikke var på romantisk date, da hadde det nok blitt slitsomt (selv om jeg tror hun hadde vært mer i bakgrunnen), men fordi det var meg og sønn, så gjorde det absolutt ingen ting med litt selskap.

Det er billig på kinarestaurant. Jeg bestilte kombinasjonsrett som består av flere småretter, rekechips, pølse og pommes frites til sønn (ja, han er kresen, gidder ikke å kjøpe ting som ikke blir spist likevel), to cola og is til dessert til sønn. Det ble 231 kroner. Det koster like mye å kjøpe fymat på burgersjappa, og dette er da mye koseligere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits