counter hit make

Mette-Marit gir uttrykk for politisk mening?

Aftenposten forteller oss i en artikkel at kronprinsessen var på besøk hos Pro Senteret. Hva som var hennes beveggrunner for besøket vites ikke, men jeg kan tippe at det handler om å møte kvinner fra alle sosiale lag i Norge, og på den måten forsøke å anerkjenne dem.

En viss Ane Stø i kvinnegruppa Ottar ble visst mektig provosert av dette. Hun mener at kronprinsessen ved dette besøket tilkjennegir at hun er mot kriminalisering av horekunder. Hva er det med disse feministene? Går det ikke an å ha flere tanker i hodet på en gang? Jeg går ut fra at også Ane Stø anerkjenner de prostituerte, og til og med kunne tenkt seg å tatt en prat med dem om det passet seg sånn. Alt er ikke politikk. Noen ganger er det bare medmenneskelighet.

2 kommentarer

Minneapolise

08.03.2008 kl.02:13

Ah, denne irriterte meg og når jeg var innom aftenposten.no i dag, skulle til å blogge om det, men så fikk en annen artikkel oppmerksomheten min istedet. Jeg synes det er utrolig fint av Mette Marit å ta seg tid til folk som kanskje ikke har det så bra eller føler seg særlig viktig. Jeg har inntrykk av at hun er en veldig lite dømmende person, at når hun er innom dette senteret er opprinnelig interessert i menneskene, ikke den typiske vise at man har vært der for publisitetens skyld. At det skal være uttrykk for hvor hun står politisk er tullete. Hadde hun gitt intervjuer hvor hun kom inn på saken hadde det vært noe annet, men som du sier, dette er ren medmenneskelighet, ikke politikk. Det er alt for mye vondt i verden til at man skal behøve å kritisere medmenneskelighet.

Dronningpresidenten

08.03.2008 kl.02:52

Jeg har veldig sans for måten Mette-Marit velger å bruke sin innflytelse på ting hun synes er viktige. Vi har disse glansbildene våre på slottet, kan likesgodt bruke dem til noe viktig. :)

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits