counter hit make

Et døgn i Bloggeland

Takk for velkomst, og takk for at dere har ranket meg i bloggrevyen.

I løpet av det første døgnet har det vært ca 90 unike lesere innom siden min. Jeg aner ikke hva som er normalt, men jeg må innrømme at jeg er ganske fornøyd faktisk. Det er mange flere sidevisninger, noe som indikerer at folk som har vært innom her, faktisk har lest litt også. Takk.

Jeg har også bestemt meg for hva mitt aller første "ordentlige" innlegg skal handle om, jeg må bare bedrive bittelitt mer resarch først. Innlegget skal handle om forholdene rundt grensen mellom Norge og Russland i Øst-Finnmark. Hva det innebærer for vanlige folk, både på russisk og norsk side. Jeg har selv vært i Russland, og også en snartur i Sovjetunionen et par måneder før muren falt. Selv er jeg kjempefascinert over den enorme forskjellen mellom Norge og Russland, skilt bare av en elv (og verdens lengste grensegjerde, kommer tilbake til dette).

Håper de som har vært innom henger på. Planen er å prøve å blogge litt hver dag, muligens med unntak av de barnefrie helgene. Da har jeg ofte annet å bedrive.

3 kommentarer

Martin

06.03.2008 kl.17:43

Den posten skal jeg lese for det høres spennende ut. Ser frem til det :)

Martin

06.03.2008 kl.17:44

Forresten...til å være newbie er 90 unike treff bra ;)

Lill

07.03.2008 kl.11:52

Tusen takk!Hyggelig med tilbakemelding!

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits