counter hit make

Tannlege

Alle vet at det å gå til tannlegen kan være litt skummelt. Jeg trodde i grunnen at min sønn skulle synes det samme. Jeg hadde ikke forberedt han noe særlig, bare fortalt han at han skulle gape når tannlegen sa at han skulle gape. Han har før: nektet å ta hørselstest fordi hodetelefonene så skumle ut, nektet ørelegen å se i ørene hans, nektet almennlegen å se i halsen osv. Jeg var altså temmelig sikker på at dette skulle bli kamp.

Da tannlegen hentet oss, smilte gutten fra øre til øre. Han hoppet opp i tannlegestolen med en gang, og munnen gikk opp før stolen var riktig innstilt. Det var jo dette vi hadde øvd på. Etter et par minutter var han ferdig, og  han var så stolt av seg selv. Han valgte to tatoveringer og en tannbørste i skuffen.

Etterpå ble det kafébesøk, der han fikk velge selv hva han ville ha. Det ble skolebrød og vann (!).

6 kommentarer

Eugenie

05.03.2008 kl.16:41

Så flink han var da!Selv ble jeg skremt av tannlegen som lita, og hadde tannlegeskrekk i massevis av år. Å ta røntgenbilde var jeg livredd, og spyttsugen var kjempefarlig.Heldigvis forsvant skrekken, og nå kan tannlegen gjør hva han vil, bare jeg får skikkelig bedøvelse om det trengs.

Dronningpresidenten

05.03.2008 kl.17:01

Ja, jeg har det litt på samme måten som deg. Ble skremt som liten, men det går greit nå. Håper min sønn klarer å unngå å bli skremt, og heller kan ha det som i dag. :)

Dronningpresidenten

05.03.2008 kl.17:05

Og takk for min aller første kommentar:) Måtte det blimange, mange flere!

Eugenie

05.03.2008 kl.20:24

Det skal det nok bli, tenker jeg...

Martin

06.03.2008 kl.17:49

Skolebrød? Som i skolebolle?....eller virkelig brød? Uansett, jeg savner litt den tiden da jeg kunne gå å hente meg en leke når tannlegen var ferdig. Nå må jeg gå tomhendt hjem :(

Lill

07.03.2008 kl.11:57

Noen kaller det visst skolebolle, også, ja. :) Sånn med melis, kokos og vaniljekrem.Ikke bare tomhendt, men samtidig atskillig mange kroner fattigere. Fytti rakkern for noen priser.

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits