counter hit make

Dronningpresident

Dette er en underlig tittel og krever muligens en aldri så liten forklaring.

Tittelen er bygget på en tanke om at jeg er for at den høyeste i rang i Norge bør være folkevalgt, samtidig som jeg liker tradisjoner. Det er trist å legge ned noe vi har 1000 år med tradisjon for i Norge. Kongefamilien vår gjør faktisk en masse viktig for Norge som nasjon, selv om mange ser ut til å mene at de kun bruker skattepengene våre på en heller generell måte.

Mange såkalte republikanere (jeg liker ikke ordet, fordi det i hovedsak henspeiler på Bush i USA) vil gjerne avskaffe kongehuset og gjøre stortingspresidenten til konstitusjonelt overhode, uten spesiell makt. Etter min mening er det å flytte skattepengene våre fra én pyntegjenstand til en annen (ja jeg ser det blir nok noe billigere). Skal vi først ha republikk i Norge, må vi ha en ekte president, med ekte gjennomslagskraft. Jeg stiller gjerne opp som Dronningpresident.

Takk for meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dronningpresidenten

Dronningpresidenten

35, Rygge

Djevelsk god tid. Engasjert i politikk, med hjertet på venstresida. Skriver om fortid og framtid. Delvis anonymt, det er noen tekster det er skummelt å legge ut.

Kategorier

Arkiv

hits